اسیدها موادی ترش مزه‌اند که خاصیت خورندگی دارند و شناساگرها را تغییر رنگ می‌دهند و بازها را خنثی می‌کنند.

بازها موادی با مزه گس هستند که تلخ اند و حالتی مانند صابون در تماس با دست دارند، شناساگرها را تغییر رنگ می‌دهند و اسیدها را خنثی می‌کنند.


همچنین اگر یک اسید و یک باز با هم واکنش بدهند تولید نمک و گاز هیدروژن می کنند. در زیر به برخی از تعاریف قدیمی اسید پرداخته می‌شود.

اسیدها موادی‌اند که در ساختار خود هیدروژن یا هیدروژن‌هایی دارند که در واکنش با فها توسط یون‌های ف جایگزین می‌شوند.

این تحقیق شامل 4 صفحه بوده و شما می توانید فایل ورد آن را به صورت رایگان دریافت نمائید.



http://s7.picofile.com/file/83799243/R_10_.png


سایت زنگ مدرسه

طرح درس امنیت و تهدید ، آمادگی دفاعی دهم

طرح درس سالیانه هدیه های آسمان سوم

طرح درس سفر به تخت جمشید- اجتماعی چهارم

طرح درس سالیانه فارسی دهم

مقاله و انیمیشن با موضوع شمارش اعداد

دانلود طرح درس خوراکی ها علوم سوم

طرح درس سالانه کتاب علوم سوم

اسیدها ,اسید ,خنثی ,بازها ,می‌کنند ,یک ,تغییر رنگ ,را تغییر ,شناساگرها را ,رنگ می‌دهند ,می‌دهند و

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

96317512 دانلود درس های دانشگاهی Miraculous ladybug لبخندهای عمیق سرزمین خنده سئو سمت نو مطالب اینترنتی امروز وب - اس ام اس عاشقانه سالم زیبا